foto
“Goed werken en goed leven: een effectief team in een harmonieus formaat”
Marc van Os - gecertificeerd Mediator

Over Marc van Os

Drs. Marc van Os werkt als coach, organisatiedeskundige en mediator bij RMD advies. Hij heeft zich gespecialiseerd in het vergroten van vaardigheden van individuele mensen in het omgaan met werkdruk en stress en het omgaan met samenwerkingsproblemen en conflicten. Daarnaast geeft hij organisatieadviezen en bijpassende begeleiding inzake verzuim en behoud van gezondheid op de werkvloer. Als gecertificeerd teamcoach / trainer en organisatiedeskundige begeleidt hij veranderingstrajecten en verbeterings- trajecten binnen/tussen afdelingen en organisaties. Als gecertificeerd mediator zet hij zich in voor zowel arbeidszaken (arbeidsconflicten, verzuim, ontslag) als familiezaken (echtscheiding, omgang,boedel, erfenis). Marc is als mediator verbonden aan de rechtbank van Rotterdam (mediation naast rechtspraak).


Marc is als trainer verbonden aan het Centrum voor Conflicthantering, waar hij de leergangen solution focused mediation, team mediation en solution focused coaching mede heeft ontwikkeld. (www.cvc.nl). Hij verzorgt trainingen en workshops in solution focused coaching en mediation als freelancer bij diverse opleidingen en in company zowel in binnen- als in buitenland. Ook is hij lid van de voorbereidingscommissie van de SOL 2009 international Conference (www.solworld.org)


Marc is bij de Rijksuniversiteit Leiden opgeleid als pedagoog/onderwijskundige, psycholoog en organisatiekundige. Na zijn afstuderen volgde hij postacademische opleidingen tot gecertificeerd coach en teamtrainer alsook mediator NMI.

In 1996 richtte hij met o.a. Ria Swager RMD-Advies op.RMD Advies
Schiekade 830
3032 AL Rotterdam
     
Postadres
Postbus 299
3000 AG Rotterdam
      T. 010 - 243 73 45
F. 010 - 243 73 46
rmd@rmdadvies.nl
© 2007-2009 ThirdWave Webdesign. All rights reserved.
This website is powered by ThirdWave CMS