foto
“Goed werken en goed leven: een effectief team in een harmonieus formaat”

Aanbod

PSYCHOLOGISCHE  BEGELEIDING

De werksituatie kan medewerkers, maar ook leidinggevenden, soms zwaar vallen. Vooral wanneer zich ingrijpende veranderingen voordoen in de priv├ę- of in de werksfeer. Gaandeweg kunnen dan emotionele problemen ontstaan: angst-, spannings-, vermoeidheids-en stemmingsklachten of een combinatie van deze. Professionele hulp in de vorm van psychologische begeleiding kan helpen een nieuw evenwicht te vinden.

Wij bieden psychologische begeleiding bij reïntegratie of bij dreigend ziekteverzuim.


COACHING

Wij coachen volgens de oplossingsgerichte methode (Solution Focused). Er wordt snel en praktisch gewerkt aan haalbare doelen.

Voorbeelden van coachingsdoelen kunnen zijn het vergroten van de persoonlijke effectiviteit, zoals omgaan met werkdruk, stress, terugkeer op de werkvloer, persoonlijke groei. Of het vergroten van de professionele ontwikkeling, zoals leiding geven, samenwerken, het managen van en het omgaan met veranderingen, ontwerpen van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). En tot slot conflictcoaching of conflictmanagement. Hieronder wordt verstaan coaching bij het oplossen van samenwerkingsproblemen en het voorkomen of escaleren van een mogelijk conflict.

De coaching biedt mogelijkheden aan zowel individuen als teams.


MEDIATION

Waar mensen samenleven en werken liggen conflicten altijd op de loer.

Als meningsverschillen uitgroeien tot conflicten dan is hulp noodzakelijk. Mediation kan dan helpen.

Want wie een vuist kan maken kan ook een hand geven!

Lees meer over Mediation.

RETEAMING

Reteaming is een veelzijdige methode, die bestaat uit 4 stappen (die weer zijn onderverdeeld in 12 stappen) met de bedoeling om zowel individuen als groepen zichzelf te helpen verbeteren en veranderen, door hen te ondersteunen bij het stellen en het bereiken van doelen, het vergroten van de motivatie en het versterken van de samenwerking.

Lees meer over Reteaming.RMD Advies
Schiekade 830
3032 AL Rotterdam
     
Postadres
Postbus 299
3000 AG Rotterdam
      T. 010 - 243 73 45
F. 010 - 243 73 46
rmd@rmdadvies.nl
© 2007-2009 ThirdWave Webdesign. All rights reserved.
This website is powered by ThirdWave CMS