foto
“Goed werken en goed leven: een effectief team in een harmonieus formaat”

Reteaming

Wat is bijzonder aan Reteaming?

De ervaring met Reteaming leert ons dat Reteaming hoop en optimisme teweeg brengt, zelfs bij mensen die zich gefrustreerd en ontmoedigd voelen. Stapsgewijs krijgen zij hun hoop en optimisme terug.

 

Bouwen op motivatie

Reteaming bouwt op motivatie. We weten allemaal hoe we doelen moeten stellen en daarbij plannen te maken over hoe ze te bereiken. Maar als het aan motivatie ontbreekt dan zullen de grootste doelen nooit bereikt worden. Reteaming bouwt op een opmerkelijke wijze aan de motivatie van mensen die nodig is om te bewegen, waarheen ook. In iedere stap komt op een duidelijke wijze het begrip motivatie aan de orde en leert u het te begrijpen en te hanteren. Reteaming versterkt de creativiteit. In een "non-blaming" atmosfeer, waar niemand zich gedwongen voelt zichzelf te verdedigen, is het mogelijk om nieuwe idee├źn te ontwikkelen en met elkaar te delen.


Samenwerking en eendracht

Reteaming versterkt samenwerking en eendracht tussen mensen. In Reteaming is veranderen een collectief proces, dat u samen met anderen doet. Bij verandering hebt u als individu hulp en aanmoediging van anderen nodig. Het stellen en bereiken van doelen lukt niet zonder de ander!

 

Het gevoel van saamhorigheid groeit met het reteamingproces. Het positieve effect is een soort bonus bij het bereiken van de doelen.

 

Reteaming is in de praktijk te gebruiken in zowel coachings, management en mediation settings. In de leergang worden deze links voortdurend gelegd.


Lees meer over reteaming in ons artikel in Managementteam (7 augustus 2007).


RMD Advies
Schiekade 830
3032 AL Rotterdam
     
Postadres
Postbus 299
3000 AG Rotterdam
      T. 010 - 243 73 45
F. 010 - 243 73 46
rmd@rmdadvies.nl
© 2007-2009 ThirdWave Webdesign. All rights reserved.
This website is powered by ThirdWave CMS